Champignon:
Pandekager med Ager-Champignon
Gratinerede champignon-trekanter
Kejserbrød - Prægtig Champignon
Salat med champignon,
parmesan og pinjekerner
Tærte med champignon og
grønne asparges
Fyldte Vej-Champinon med rejer
Fløjlsfod:
Foranderlig Skælhat:
Svampestænger med Foranderlig
Skælhat
Fluesvampe:
Kamfurede Fluesvampe_pirogger
med tabouleh, Brun Kam-Fluesvamp
Gran-Svovlhat:
Tarteletter med
Gran-Svovlhat og skinke
Hekseringshatte:
Hekseringstærter, Violet
Heksering
Judasøre:
Kalkun i sur/sød sovs m. Judasøre
Kanterel:
Kantarelomelet med kalkun og
stegte rejer
Pocheret poulardebryst
fra Bresse i tragt-kantarel bouillon
Risotto med grønne
asparges og tragt-kantareller
Ballotine af poulardelår fra Bresse med midte
af stor trompetsvamp
Forloren and med Trompet
Svampe
Morkler:
Brisler i morkelsauce på
smørstegt urtepolenta
Mælkehatte:
Velsmagende Mælkehat -
burgere
Paryk-Blækhat:
Parasolhatte:
Pigsvampe:
Rørhatte:
Kartoffelfad med Brunstokket
Rørhat
Laks med spinat og rørhattefløde
Salat med Sommer-Rørhat
Pot-au-feu
af sødmælks kalv med Karl Johan pesto og hvide
asparges
Lærkebøffer med mozarellasalat,
Lærke-Slimrørhat
Skørhatte:
Lynstegte grønsager med Broget
Skørhat
Troldeskovssalat, Prægtig
Skørhat
Svovlporesvamp:
Panerede svovlporesvampe
med kogte grøntsager og krydderurteolie
Vårmusseron:
Østershat:
Løgsuppe med Almindelig
Østershat
Rungrats østershatte
Diverse:
Svamperisotto
Svampesuppe - 100 års jubilæet - Thomas
Castberg
Svampesuppe med bagte hvidløg - 100 års
jubilæet - Camilla Plum
Suppe med svampe og jordskokker - 100
års jubilæet - Paul Cunningham
Svampesuppe - 100 års jubilæet -
Jacob de Neergaard
Svinemørbrad med svampe, Jens Helges
livret