Lynstegte grønsager med Broget Skørhat

Suppe med Brunstokket Rørhat

Fasan-champignonragout

Kejserbrød - Prægtig Champignon

Salat med champignon, parmesan og pinjekerner

Tærte med champignon og grønne asparges

Foranderlig Skælhat med pasta

Gratineret Fløjlsfod

Tarteletter med Gran-Svovlhat og skinke
Syltede hekseringshatte
Kalkun i sur/sød sovs m. Judasøre

Judasøre-rispaté

Kantarelkylling

Kantarelomelet med kalkun og stegte rejer

Pot-au-feu af sødmælks kalv med Karl Johan pesto og hvide asparges

Brisler i morkelsauce på smørstegt urtepolenta

Kalvemedaillon med morkler

Pasta med morkelsauce
Kalkun med Spiselig Mælkehat

Carpaccio med pigsvampe
Toast med Paryk-Blækhat

Laks med spinat og rørhattefløde
Filodejsruller med Skørhatte

Salat med Sommer-Rørhat

Svampepiroger

Svamperisotto
Svampesuppe - 100 års jubilæet - Thomas Castberg
Svampesuppe med bagte hvidløg - 100 års jubilæet - Camilla Plum
Suppe med svampe og jordskokker - 100 års jubilæet - Paul Cunningham
Svampesuppe - 100 års jubilæet - Jacob de Neergaard
Svinemørbrad med svampe, Jens Helges livret

Pocheret poulardebryst fra Bresse i tragt-kantarel bouillon

Risotto med grønne asparges og tragt-kantareller
Ballotine af poulardelår fra Bresse med midte af stor trompetsvamp

Panerede svovlporesvampe med kogte grøntsager og krydderurteolie
Forårssuppe med Vårmusseron

Vårmusseronsuppe med fennikel
Løgsuppe med Almindelig Østershat
Rungrats
østershatte