Champignon:

Pandekager med Ager-Champignon

Fasan-champignonragout

Gratinerede champignon-trekanter

Kejserbrød - Prægtig Champignon

Salat med champignon, parmesan og pinjekerner

Tærte med champignon og grønne asparges

Fyldte Vej-Champinon med rejer

 

Fløjlsfod:

Gratineret Fløjlsfod

 

Foranderlig Skælhat:

Foranderlig Skælhat med pasta

 

Fluesvampe:

Kamfurede Fluesvampe_pirogger med tabouleh, Brun Kam-Fluesvamp

 

Gran-Svovlhat:

Tarteletter med Gran-Svovlhat og skinke

 

Hekseringshatte:

Hekseringstærter, Violet Heksering

Syltede hekseringshatte

 

Judasøre:

Judasøre - rispate

Kalkun i sur/sød sovs m. Judasøre

 

Kanterel:

Kantarelkylling

Kantarel-muffins

Kantarelomelet med kalkun og stegte rejer

Pocheret poulardebryst fra Bresse i tragt-kantarel bouillon

Risotto med grønne asparges og tragt-kantareller
Ballotine af poulardelår fra Bresse med midte af stor trompetsvamp

Forloren and med Trompet Svampe

 

Morkler:

Brisler i morkelsauce på smørstegt urtepolenta

Kalvemedaillon med morkler

Pasta med morkelsauce

 

Mælkehatte:

Velsmagende Mælkehat - burgere

Kalkun med Spiselig Mælkehat

 

Paryk-Blækhat:

Toast med Paryk-Blækhat

 

Parasolhatte:

Panerede Parasolringe

 

Pigsvampe:

Carpaccio med pigsvampe

 

Rørhatte:

Kartoffelfad med Brunstokket Rørhat

Suppe med Brunstokket Rørhat

Laks med spinat og rørhattefløde
Salat med Sommer-Rørhat

Pot-au-feu af sødmælks kalv med Karl Johan pesto og hvide asparges

Lærkebøffer med mozarellasalat, Lærke-Slimrørhat

 

Skørhatte:

Lynstegte grønsager med Broget Skørhat

Filodejsruller med Skørhatte

Troldeskovssalat, Prægtig Skørhat

 

Svovlporesvamp:

Panerede svovlporesvampe med kogte grøntsager og krydderurteolie

 

Vårmusseron:

Forårssuppe med Vårmusseron

Vårmusseronsuppe med fennikel

 

Østershat:

Løgsuppe med Almindelig Østershat
Rungrats
østershatte

 

Diverse:

Svampepiroger

Svamperisotto
Svampesuppe - 100 års jubilæet - Thomas Castberg
Svampesuppe med bagte hvidløg - 100 års jubilæet - Camilla Plum
Suppe med svampe og jordskokker - 100 års jubilæet - Paul Cunningham
Svampesuppe - 100 års jubilæet - Jacob de Neergaard
Svinemørbrad med svampe, Jens Helges livret