Champignon:
Pandekager med Ager-Champignon
Gratinerede
champignon-trekanter
Kejserbrød
- Prægtig Champignon
Salat
med champignon, parmesan og pinjekerner
Tærte
med champignon og grønne asparges
Fyldte
Vej-Champinon med rejer
Fløjlsfod:
Foranderlig
Skælhat:
Svampestænger
med Foranderlig Skælhat
Fluesvampe:
Kamfurede
Fluesvampe_pirogger med tabouleh,
Brun Kam-Fluesvamp
Gran-Svovlhat:
Tarteletter
med Gran-Svovlhat og skinke
Hekseringshatte:
Hekseringstærter,
Violet Heksering
Judasøre:
Kalkun
i sur/sød sovs m. Judasøre
Kanterel:
Faaborg’s kantarelhapser
Kantarelomelet
med kalkun og stegte rejer
Pocheret
poulardebryst fra Bresse i tragt-kantarel
bouillon
Risotto
med grønne asparges og tragt-kantareller
Ballotine af poulardelår fra Bresse med midte
af stor trompetsvamp
Forloren
and med Trompet Svampe
Morkler:
Brisler
i morkelsauce på smørstegt urtepolenta
Mælkehatte:
Velsmagende
Mælkehat - burgere
Paryk-Blækhat:
Parasolhatte:
Pigsvampe:
Rørhatte:
Kartoffelfad
med Brunstokket Rørhat
Laks
med spinat og rørhattefløde
Salat med Sommer-Rørhat
Pot-au-feu af sødmælks kalv med Karl
Johan pesto og hvide asparges
Lærkebøffer
med mozarellasalat, Lærke-Slimrørhat
Skørhatte:
Lynstegte
grønsager med Broget Skørhat
Troldeskovssalat,
Prægtig Skørhat
Svovlporesvamp:
Panerede
svovlporesvampe med kogte grøntsager og krydderurteolie
Vokshat:
Svampepesto med Snehvid Vokshat
Vårmusseron:
Svampebacon
Af Vårmusseron/Vegetarisk Spaghetti caonara
Østershat:
Løgsuppe
med Almindelig Østershat
Rungrats østershatte
Diverse:
Svamperisotto
Svampesuppe
- 100 års jubilæet - Thomas Castberg
Svampesuppe
med bagte hvidløg - 100 års jubilæet - Camilla Plum
Suppe med svampe og
jordskokker - 100 års jubilæet - Paul Cunningham
Svampesuppe
- 100 års jubilæet - Jacob de Neergaard
Svinemørbrad med svampe,
Jens Helges livret