|
||
|
||
|
Hekseringshatte kan både steges, stuves, og bruges til supper. Men hvorfor ikke få fat i nogle små tærteforme og lave protionstærter af dagens fund ?
|
|
3 portionstærter | ||
Tærtedej: 5O gram smør 75 gram mager kvark 1½ dl hvedemel (150 g) 3 spsk vand 'I, tsk eddike
|
Ælt smør, kvark, mel og vand sammen til en dej. Sæt den som en kugle i køleskabet en time, til den er helt hård. Rul den ud til en flade på 3-4 mm tykkelse (rul i rigeligt mel, så den ikke hænger fast). Skær dejstykker ud, der passer til formenes størrelse, og tryk dejen ned i formene. Forbag formene med dejen i 10 minutter.
|
|
Fyld: 100 gram Violet Hekseringshat 75 gram kogt skinke i skiver 1 lille løg 30 gram revet mozzarella l æg ½ dl creme fraiche 9% purløg salt og peber |
Varm de findelte svampe op på en pande med lidt vand, og steg saften ud af dem, Steg det finthakkede løg sammen med svampene på panden i lidt srnør, og steg skinken med til sidst. Fordel svampeblandingen på den forbagte dej i formene, drys revet ost ud over tærterne og hæld til sidst et sammenpisket æg med creme fraiche udover Drys med salt og peber Bag i ovnen 225 gr i 20 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
SVAMPE nr 65 - 2012 |
|
|
Flemming Rune |
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|