½
pakke filodej
300
g hakket kalv og flæsk
1 spsk østerssauce
150 g skørhatte i små stykker
1 spsk hakket frisk koriander
2 forårsløg i tynde skiver
olie
100 g bønnespirersalt
peber
|
Optø filodejen. Tag 2 lag ad gangen og læg det ene oven på det andet. Klip
dejpladerne i 6 stykker med en saks (ca. 12 x 12 cm).
Sauter kødet i olien, tilsæt skørhattene og lad væden fra svampene dampe
væk. Dernæst tilsættes forårsløg og de sauteres med i ca. 2 minutter.
Østerssauce tilsættes, bønnespirer og den hakkede koriander vendes i. Smages
til med salt og peber. Kød og svampeblandingen tages af varmen og bruges som
fyld i rullerne.
En god skefuld af fyldet lægges på det ene hjørne af et dejstykke.
Sidehjørnerne bøjes ind over fyldet, og resten rulles om fyldet, så rullen
kommer til at ligne en forårsrulle. Rullerne lægges på bagepapir, pensles
med olie eller vand og bages ca. 15-20 minutter i en 200 grader varm ovn.
|