|
||
|
||
|
||
300 g Trompetsvampe 1 stort løg salt & peber 50 g smør 500 g svinemørbrad icebergsalat og tomater små kartofler 0,5dl fløde lidt majsmel |
Skær Trompetsvampe igennem på langs, børst dem rene og findel dem i stykker på 1-1,5 cm. Rist dem sammen med et stort finthakket løg på panden i smør, indtil de er bløde og det meste af saften er stegt ud. Rens en pæn, stor svinemørbrad og kløv den trekvart igennem hele vejen på langs, så den kan bankes ud til en flade. Gnid den grundigt med salt og peber. Læg de ristede svampe og løg i en tyk stribe på midten, rul mørbraden om fyldet og bind en stegesnor omkring rullen for at holde den sammen. Brun den grundigt i en gryde,førend den lægges i et ildfast fad. Hæld bouillonved og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 60 minutter. Kog små kartofler til retten. Bind den færdigstegte mørbrad op og lad denhvile lidt, mens den skønne stegesky/bouillon koges op med fløde , jævnes lidt og tilsmages medsalt og peber. Skær mørbraden i centimetertykke skiver og server den med de kogte kartofler og en enkel salat af strimlet iceberg og tomatbåde. |
|
|
|
|
![]() |
||
|
|
|
SVAMPE NR 74 -2016 |
|
|
Flemming Rune |
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|