|
||
1 pk frosne butterdej plader (Sikkert bare 3-4 plader) 2 æggeblommer Ca. 200 gram philadelphiaost eller anden mild ost Lidt smør 2 kopper kantareller Meget lidt salt (næsten intet) En knivspids peber Forbudt: løg eller bacon. |
1. find friske kantareller. Børst dem rene. Må ikke skylles. 2. tø 3-5 plader butterdej op, rul dem helt falde med lidt mel 3. halver kantarellerne og steg dem i smør i 2 x 1 minut 4. findel kantarellerne – hakkes fint 5. lave en mos af kantareller, philadelphia og 1,5 æggeblomme, krydres. 6. gem en halv æggeblomme til pensling 7. lav 8-12 plader butterdej klar 8. læg kantarelmosen på midten 9. fold over og luk kanterne grundigt med en gaffel 10. pensl med æggeblomme |
|
|
|
|
|
Bages i forvarmet ovn ca. 190 grader i 16 minutter. Køl af 20 minutter Afkøles, serveres med kølig hvidvin eller prosecco. Et drys bredbladet persille er okay. Bon appetit! |
|
26jun2021 Ole Faaborg |
|
|
|
|