Kejserbrød - Prægtig Champignon (Agaricus augustus) |
|
Butterdej: | |
100
g. smør |
Ælt smør, mel og vand sammen til en dej. Sæt den som en kugle i køle-skabet en time, til den er helt hård. Rul den ud til en firkantet flade på 30 x 30 cm (rul i rigeligt mel, så dejen ikke hænger fast). |
|
|
Fyld: |
|
200 g. "Kejser"- Champignon {helst flere små frugtlegemer} 2 spsk. tomatpure 100 g. mozzarella purløg 1 spsk. spiseolie |
Smør tomatpure ud i en bred bane midt på butterdejen. Drys osten ud over
tomatpureen og læg de fint udskårne svampe henover. Skær den |
Bag i ovnen ved 225 grader i 25-30 minutter. |
|
|
|
SVAMPE nr. 55, feb. 2007 Flemming Rune |
|
|
|
|
|
|
|
|
|