|
||
|
||
|
||
Fyld: 200 gram Ager-Champinon 200 gram kogt skinke i skiver 1 løg 2 dl -fløde 13 % 1 æggeblomme purløg
|
Tiberedningen er en fornøjelse, hvor det gæ lder om at bevare den sarte aroma i svampene. Under opvarmningen fordamper det meste afanis-duften, men den erstattes af en fin, mildsvampesmag, som ikke må overdøves af kraftigtsmagende ingredienser.
Jeg laver gerne en enkelskinkestuvning med mine Ager-Champignon,og rullet ind i en stak pandekager bliver den attraktivogså for børn, der ellers ikke altid er særligbegejstrede for svampe.
Et løg skrælles og hakkes fint og steges i lidt vand til det bliver klaret. Ager-Champignon skæres groft ud. Små, uudsprungne svampeknopper deles evt. kun en gang på langs. Svampene stegesmed, og fløde kommes i, så svampene rigtig kan give smag til fløden. Skinke snittes i finestykker, æggeblomme tilsættes, og det hele kogesind til en tyk stuvning. Lidt purløg klippes itil sidst.
|
|
Pandekager 2 dl mælk 2 æg 2 dl mel |
Pandekagedej røres sammen, pandekagernebages, og de rulles om fyldet. |
|
|
|
|
|
|
|
SVAMPE nr 72-2015 Flemming Rune |
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|