Tarteletter med Gran-Svovlhat og skinke |
|
4 personer | |
250 g Gran-Svovlhat
(kun hattene) salt og peber |
De store hatte af Gran-Svovlhat skæres i halve eller kvarte, de mindre kan
anvendes hele. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Løgene klares heri.
Svampene tilsættes og steges ved kraftig varme til det meste af væden er
fordampet. Melet drysses over svampene og opsuges inden fløden hældes i.
Skinketern tilsættes, og der smages til med salt og peber. Det hele varmes
godt igennem. Tarteletterne varmes i ovnen ved 150 grader. Når de er varme, hældes svampestuvningen i tarteletterne, der drysses med hakket persille. Jeg har prøvet at eksperimentere med 2 finhakkede Stor Løghat i stedet for skalotteløg, men det gav efter min mening en for kraftig hvidløgssmag. |
|
|
november 2002 Anne Storgaard efter en ide fra Annie Pedersen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|