|
||
200 g Snehvid Vokshat 80 g pinjekerner1 lille finthakket
løg 3 spsk. Olie (til at stege svampe
og løg) 100 gr groft revet parmesan 1 fed hvidløg Salt og peber Flüte Brøndkarse til pynt |
Svampene
rengøres så vidt muligt uden vand (de er meget fedtede som våde). Pinjekerner
ristes 2 minutter på en tør, varm pande i bevægelse, uden at
branke. Løg
hakkes og et fed hvidløg presses og steges i olie til det hele akkurat
er ved at få farve. Vokshattene
steges i olie i ca. 5 minutter, til de ikke sprutter mere. Det
hele kommes i en blender sammen med groftrevet parmesan, og der
blendes til det hele er cremet. Konsistensen
kan justeres med lidt mere olie. Der
smages til med salt og peber. Spises
f.eks. på flûte og pyntes med brøndkarse. Pestoen
kommes på glas og kan holde sig i køleskab mindst 2 uger. |
|
|
|
|
|
|
|
SVAMPE
nr 84 Flemming
Rune |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|