Suppe med Brunstokket Rørhat |
|
100 g smør 1 løg i tern 2 stilke bladselleri i skiver det hvide af 1 porre i skiver 200 g Brunstokket Rørhat, 1 tsk karry ½ dl mel 1 spsk basilikum 1 liter grønsagsbouillon (tern)
2 dl piskefløde |
I en tykbundet gryde ristes de grofthakkede svampe i smør. Tilsæt løg i
tern, selleri og det hvide af porren i skiver. Derefter karry som sauterer
videre et par minutter. Melet kommes i og bages lidt igennem. Under omrøring
tilsættes grønsagsbouillon, basilikum og til sidst piskefløde. Suppen koges
i 5 minutter og smages til med salt og peber. |
|
|
hvidløgssmør af 50 g smør og 1 lille fed hvidløg |
Serveres med sandwichbrød smurt med hvidløgssmør, grillet lysebrunt i ovnen og delt i trekanter. |
|
|
|
|
oktober 2001 Carsten John |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|