Kalkun med Spiselig Mælkehat |
|
250 g Spiselig Mælkehat 150 g hakket kalkun 1 spsk Tamarind sovs 1 spsk ris 1 tsk salt 1 spsk fiskesovs 2 spsk limesaft 1 spskhakket forårsløg 2 spsk hakket rødløg ½ spsk chilipulver 2 spsk mynte (hakket) |
Svampene koges hele i letsaltet vand 10-15
minutter. De afkøles og skæres i strimler. Kalkunkødet lægges i lage i
Tamarind sovsen i 15 minutter. Risene ristes på panden til de er gyldne, -
derefter knuses de til pulver i en morter. Kødet kommes i en varm gryde og svitses i 5 minutter. Derefter kommes kødet i en stor skål. Alle de øvrige ingredienser (også den pulveriserede ris) blandes i. |
|
|
Spises med kogte ris |
|
|
|
Mælkehattene kan evt. blandes med pigsvamp/parasolhat, hvis man ikke har nok |
|
|
|
september 2003 Rungrat Søgaard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|