Kalkun med Spiselig Mælkehat

250 g Spiselig Mælkehat 
150 g hakket kalkun
1 spsk Tamarind sovs
1 spsk ris
1 tsk salt
1 spsk fiskesovs
2 spsk limesaft
1 spskhakket forårsløg
2 spsk hakket rødløg
½ spsk chilipulver
2 spsk mynte (hakket)
 
Svampene koges hele i letsaltet vand 10-15 minutter. De afkøles og skæres i strimler. Kalkunkødet lægges i lage i Tamarind sovsen i 15 minutter. Risene ristes på panden til de er gyldne, - derefter knuses de til pulver i en morter.
Kødet kommes i en varm gryde og svitses i 5 minutter. Derefter kommes kødet i en stor skål. Alle de øvrige ingredienser (også den pulveriserede ris) blandes i.
 

 

 
 

Spises med kogte ris

 

 

 

Mælkehattene kan evt. blandes med pigsvamp/parasolhat, hvis man ikke har nok

 

 

september 2003 Rungrat Søgaard