Pot-au-feu af sødmælks kalv med Karl Johan pesto og hvide asparges i bouillon som i Østen |
|
|
|
Karl Johan pesto (til 16 personer) |
|
80
g tørrede |
Karl Johan svampe udblødes i vand i4-5 timer pinjekernerne ristes på en tør pande Kom svampe, pinjekerner, osten og lidt af olivenolien i en blender. Start blenderen ved mellem hastighed og hæld resten af olien langsomt ned i blenderen mens den kører. Hvis det sætter sig fast, stop blenderen og skrab kanterne og kør igen. Smag til med salt og peber. Pestoen er klar når den har en tyk og homogen konsistens. Kan holde i køleskabet i 3-4 uger i et glas med tætsluttende låg. |
|
|
Pot-au-feu af sødmælks kalv (til 4 personer) |
|
4 stk sødmælks kalvefilet à
ca. 150 g
Til
bouillonen: |
Kalvefileten afpudses, aspargeserne skrælles, knækkes og snittes skråt.
citrongræs og ramslød snittes fint
|
Fordel asparges,
ramsløg og kørvel i bunden af en dyb tallerken. Læg kalven i midten og kom
en teskefuld Karl Johan pesto på. Hæld bouillonen forsigtigt over pestoen og
ned i tallerkenen. |
|
september 2002
Erol Antreasyan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|