Syltede Hekseringshatte |
|
300 g. Violet Hekseringshat 4 dl. hvidvinseddike 8 etageløg eller små skalotteløg 4 hele fed hvidløg 2 laurbærblade 4 kviste estragon 2 kviste timian 1 kvist rosmarin ½ tsk. hel sort peber 3 spsk. sukker lidt salt |
Hekseringshattene skæres i mindre stykker. Hvidvinseddiken bringes i kog
sammen med løg, krydderier og sukker.
Svampene kommes i den kogende lage og koges i 20 minutter. Hældes op i skoldede glas sammen med lagen, og glassene bindes til, mens de er meget varme. Svampene har godt af at trække nogle uger. Inden serveringen hældes lagen fra, og svampene vendes i lidt olivenolie. De kan spises som tilbehør til kødretter og til frokostretter. |
|
|
november 2003 Anne Storgaard |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|