The Paul´s suppe med svampe og jordskokker i anledning af 100 års jubilæet 2005 Paul Cunningham |
|
|
|
100 liter suppe til ca.1000 dejlige mennesker @ 1dl per person |
|
10
kg rengjorte jordskokker |
START MED EN SUPER-KÆMPE-MASSIV SUPPEGRYDE!!!!!!!!!
Suppen skal nu blendes, sigtes og smages til med lidt havsalt og frisk
kværnet sort peber.
Servér suppen dryppet med lidt olivenolie tilsmagt med røget rosmarin. |
|
|
10 sultne middagsgæster/hovedret |
|
½ kg jordskokker, 5 chalotteløg, 5 fed hvidløg, 1 kg blandede svampe, 2 kviste timian, 2 kviste rosmarin, 1½ l rigtig god kyllingefond ½ l piskefløde |
Rens løgene og snit dem fint. Kom dem i gryden sammen med bacon og lad dem stege med i 15 minutter ved jævn varme. Rens svampene, skær dem i mundrette stykker og kom dem med i gryden. Steg dem med i 10 minutter. Kom hønsefond og fløde op i og lad det simre i 1-2 timer. Smag til med salt og peber. Kan med fordel sættes i køleskabet og serveres dagen efter; det giver en mere fuldendt smag.
Servér suppen dryppet med lidt olivenolie tilsmagt med røget rosmarin. |
|
|
oktober 2005 Paul Cunningham, The Pauls | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|