Lynstegte grønsager med Broget Skørhat

4 personer  

 

 
400 g Broget Skørhat

1 gulerod 
1 rødløg soyaolie
125 g minimajs

hvidløg
1 rød peberfrugt

kinesisk soya
125 g grønne bønner

Snit alle grønsagerne i stave på ½ gange 4 cm. Skær ligeledes Broget Skørhat i ½ cm tykke skiver.

Steg først svampene i wok i meget varm olie. Svampene tages op. Derefter steges grønsagerne i den samme olie, til de er let sprøde. Tilsæt svampene igen sammen med lidt knust hvidløg og kinesisk soya. Smag til med salt og peber.

 

 

Jasminris

Risene gives et opkog i rigeligt vand, skylles i koldt vand og sættes over igen i letsaltet vand. Kog dem i 12 min. og lad dem stå under låg i 12 min.
 

 

 

september 2001 Carsten John