|
||
|
||
4 couv |
||
|
|
|
2 fasaner 300 gr champignon lidt urter (selleri-porre) 30 druer uden kerner 2 dl hvidvin 2 dl fløde salt og peber 100 gr smør lidt maizena |
Skær fasanerne i 8 stykker. Brun rygben og vinger. Kog det 2 timer med urter, sigtes, koges ind til 2 dl. Brun fasanstykkerne i smør, krydres, steges færdige i ovn 5-10min. Tilbered sauce af hvidvin, indkoges til 1dl, tilsæt fond og fløde, jævnes med maizena. Steg champignonerne. Anret fasan-champignon-druer (vendes på panden med svampene til sidst). Hæld saucen over. Server med råstegte kartofler og salat med nødder og syltede tyttebær. |
|
Fra SVAMPE nr. 22, aug.1990 |
|
|
v Preben Madsen |
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|