Panerede svovlporesvampe med kogte grøntsager og krydderurteolie |
|
|
|
Panerede svovlporesvampe |
|
Unge svovlporesvampe æg
rasp f.eks. små nye kartofler, hestebønner/valske bønner, alm. grønne bønner, små karotter m.m. |
Skær de helt friske svampe i ca. en halv cm. tykke skiver. Vend dem først i
mel og derefter i sammenpisket æg. Vend dem endelig i rasp, der i forvejen
er krydret med salt, peber og paprika. |
|
|
Krydderurteolie |
|
Jomfruolivenolie hakkede friske krydderurter citronsaft salt og peber |
Brug en god jomfruolivenolie. Tilsæt friske hakkede krydderurter, f. eks. basilikum, purløg, persille, timian eller nogle af disse samt lidt citronsaft. Lad olien trække mindst en time. Krydres med salt og peber |
|
|
Svampe og grøntsager serveres med krydderurteolien. |
|
|
|
Juni 2002 Bjørn Hirshals |
|
|
|
|
|
|
|
|
|