|
||
Fars: |
|
|
75g
Bulgur kogt i 2½ndl vand 250
g finthakkede Brungul Slimrørhat 50
g broccoli rapsolie
til stegning 1
æg ½
dl rasp ½
dl fløde salt
og peber brøndkarse
til pynt |
Bulgur
koges 10 min i vand med salt. Til den har opsuget vandet. Svampene renses,
skæres meget fint og ristes på panden i olie ca. 5 min., til de er lysebrune.
Meget findelt broccoli steges med et par minutter. Den
kogte bulgur og de stegte svampe og broccoli blandes med æg, rasp og fløde
til fars, der formes som bøffer (karbonader) på ca. 6-10 cm bredde og 2 cm
tykkelse. Karbonaderne
ristes på en pande ca. 5 minutter, til de er lysebrune på begge sider, og
sættes derefter i ovnen 15 minutter ved 200 gr C. De
pyntes med brøndkarse og
serveres med en frisk efterårssalat af skivede, kogte kartofler, broccoli,
rødløg og valnødder rørt op i creme fraiche. Værsgo. |
|
|
|
|
Salat: |
|
|
4
kogte, mellemstore kartofler 100
g broccoli 1
stort, finthakket rødløg 2
dl creme fraiche 50
g valnødder Salt
og peber Tomatbåde
til pynt |
|
|
|
|
|
|
|
|
Flemming
Rune, SVAMPE nr 82 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|