|
||
|
||
|
||
Det mest positive ved Knippe-Champignon er, at den gerne forekommer i store mængder, når den endelig dukker op. Nogle gange stårfrugtlegemerne i en sådan trængsel, at de trykker hinanden skæve og nærmest forsøger at over vokse hinanden. Og når det går løs, så er det bare at samle til tørring, frysning og ikke mindst frisklavede måltider, hvor svampenes faste konsistenskommer til udtryk
|
||
300 g Knippe-Champignon 50 g naturel smøreost 1 tsk. sød sennep 1 lille drys paprika purløg salt & peber 5 skiver toastbrød 1 spsk madolie salat og tomater til pynt |
.Jeg laver f.eks. gerne gratinerede toasts med Knippe-Champignon - en lynhurtig frokost ret eller forret til aftensmaden: Hak champignonerne fint, og rør dem sammen med smøreost, sennep og paprika.
Bred blandingen ud over toastbrød skiverne. og del dem på skrå. Pensl såvel svampe-osteoverfladen som brødets sider med olie og drys med fint klippet purløg, salt og peber. Gratiner midt i ovnen ved 225 grader i 10-15 minutter. Server og pynt med lidt salat og tomater
|
|
|
|
|
SVAMPE nr76 - 2017 |
|
|
Flemming Rune |
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|