Nordsjællands Gastronomiske Forening

Opskrifterne 1998-2011 stammer Peter Behrensdorff's kursus i Hellebæk/Nygaard samt Nordsjællands Gastronomiske Forening

fra september 2011 har Kirsten Enemark overtaget rollen som 'coacher'

Fisk

 

Forretter, suppe m.m.

Kød

Desserter

 

 

De seneste opskrifter, sæson 2015/2016

 

08 okt 2015

Risotto med muslinger, majs, spinat og dild

Marineret flap-meat med oste soufflé, selleri puré og ciron-timian sky

Kirsten's solbær friand med nougatknas, chokolade twill og flormelis

 

12 nov 2015

Nytårstorsk på Kirstens måde

Let røget flapmeat med jordskokker mm

Mazarinkage med chokoladeglasur

 

07 jan 2016

Mulligatawny med hvedekerner, kylling ..

Svin i svøb med spinat, svampe ..

Sprød banan med jordbær, karamelsauce ..

 

Sidst opdateret d. 06-03-2017/HTL

SVAMPE-opskrifter