Valnøddemousse:

3 æggeblommer
60 g. melis

3 æggeblommer piskes hvide med 60 g. melis.

 

 

100 g. valnøddekerner

75 g. melis
5 cl. madeira.

100 g. valnøddekerner karameliseres i 75 g. melis.
Afkøles
- - knuses og blendes, tilsættes 5 cl. maderia.
 

½ l piskefløde
3 blade husblas
5 cl. madeira.
3 rene æg. hvider

½ l. piskefløde piskes.
3 blade husblas udb1ødes og smeltes i 5 cl. madeira.
3 rene æggehvider stiftpiskes.

evt. madeira.

Valnødderne blandes med æggeblomme massen og den sigtede husblas, den piskede fløde vendes i , og til sidst, vendes de
stift piskede æggehvider forsigtigt i, tilsmages evt. med madeira.

 

Anrettes i portionsglas, serveres afkølet.