Unghaneterrin med pistacie nødder og Parmaskinke.

 

Kyllingebryst

Tag skindet og ben af brystet og kom skindet mellem bagepapir, og bag det sprødt i ovnen ca. 10 min. ved 180 gr.

 

Fjern den hvide sene fra brystet, og skær det i tern. Kom kødet op i en multihakker og hak det sejt med salt, tilsæt et æg og peber og hak det lind med fløde.

 

Beklæd en form med bagepapir eller film beklæd den med Parma-skinke og fold skinke op over formen så vi kan lave et låg. Kom pistacienødder i farsen og kom den op i formen. Træk skinken op om farsen og kom filmen rundt om.

 

Bag ca. 30 min. ved 180 gr. Lad den stå fem min. og vend så ud af formen og køl af.

 

 

 

Anretning af terrin

Skær terrinen i skiver, læg salat, croutoner, det sprøde skind ved

 

 

 

Kirsten Enemark 5 feb 2015