Struds escalopes med pasta og citronfløde:

4 stk. escalopes

1 citron
1 dl. Hvidvin
1 dl. piskefløde

25 g. parmesan

Båndpasta
olie
broccoli
mini gulerødder

mel
Basilikum
 

Julienne skræl skallen af en vasket citron, kog skallerne med hvidvin, til vinen er kogt ind til det halve. Tilsæt piskefløden, og kog saucen ind til den er let cremet, krydder med salt og peber, riv den friske parmesan, tilsæt og smag evt. til lidt citronsaft.

Båndpastaen koges ca.3-5 min. i kogende vand tilsat salt og lidt olie. Skylles under rindende vand.

Udskær broccoli og mini gulerødder i små buketter og stykker. Blancher det hurtigt.

Udskær escaloperne, evt. bank dem let, krydder med salt og peber, vend det i mel Steg escalopen hurtigt på hver side og hold dem lune.

Kog panden af med lidt hvidvin, tilsæt cirtonfløden, vend den kogte pasta heri tilsæt et par basilikum blade.

Anret escalopen oven på pastaen.