Sekt bagt fisk i stanniol

 

 

3 store kartofler

1 persillerod

½ fennikelløg

kørvel

ca. 4 dl sekt (Kleine Reblaus)

hellefiskefilet

PebermøIle

salt
stanniol
evt. æg. hvide
 

Kartofler og persillerod skrælles og skæres i skiver (½ cm), koges i let saltet vand til de er næsten møre. Tilsæt fint skiveskåret fennikkel og lad det koge ca. 4 min.
Fold et stykke stanniol (den blanke side mod indholdet), så det kan blive damp tæt.
Placer den næste møre kartoffelblanding på den ene stanniol halvdel, placer det istandgjorte fisk oven på,  krydr med urter, peber og salt. Luk de 3 sider tæt, i den åbne ende sprøjtes en ½ fl. Kleine Reblaus ind, stanniolen lukkes, og bages i varm ovn ca. 10. min. Serveres i pakke på varme tallerkener: Serveres med friskbagt brød.
 

 

 

Brød

 

10 g gær

1 dl. kærnemælk

2 dl. vand

salt

1 tsk. sirup

100g. sigtemel

350 g flütesmel

 

 

 

feb 2004