Rødfisk i kakao-brødsauce og kammuslinge-tomatsalsa

4 pers.

 

Rødfisk

4 stk rødfiskfilet

Fisken lægges i en ovfast skål og dampes i ovn.

   

Kakao-brødsauce

 

1 skive hvidt brød

1 spsk kakao

1 glas hvidvin

1 dl fiskebouillon

3 spsk smør

 

Brødet uden skorpe skæres i tern og kommes i en gryde med 1 spsk kakao ( pas på endelig ikke for meget) og 1spsk smør og ristes let til al kakaoen og smør er opsuget i brødet.

Der tilsættes 1 glas hvidvin og 1 dl. fiskebouillon.

Dette koges i 15 min., derefter blendes massen med 2 spsk smør og pureres fint.

 

 

Kammuslinge-tomatsalsa

 

4 kammuslinger

2 tomater

 

Kammuslinger skæres i grove tern. Tomaterne befries for skind og kerner og skæres i tern. Muslinger og tomat blandes med limsaft og olie og kommes 4 sekunder på en meget varm pande.

 

 

 

 


Anretning

Bredbladet persille

Salsaen kommes i en dyb tallerken, kakao-brødsauce kommes ved og rødfisk lægges på. Bredbladet persille kogt og pureret fint dryppes på.

   
 

13 januar 2011