Parmesan gratineret Fransk Løgsuppe:

4 - 6 store løg

knust hvid peber

(pebermøIle)

olie
smør

paprica
fond/ vand
3 - 4 fed hvidløg

Skræl løgene, skær toppen af. Snit den fra rod til top.

Varm olien i gryden og tilsæt smørret, det må ikke brune, lad løgskiverne sautere deri et par min. til de bliver klare.

Krydr med pebermøIle (knust hvid peber)
, tilsæt paprica, lad det opsuge væden. Tilsæt fond/vand.

Lad suppen koge under låg i 15 til 20 min.

 

Smag til med knust hvidløg, salt evt. peber.

Anrettes i varme skåle ell. tallerkener.

Gratineret ostebrød:

 

Skiver af toastbrød parmesan ost
1 tsk. Paprica
2 æg.blommer

pilsner øl
vand.

Udstik det daggamle sandwich brød, efter skål ell. tallerken, lad det tørre lidt ved komfuret.

Tilbered en pasta af revet parmesan ost, tilsat paprica, æg.blommer, rørt op med pilsner øl.
Lad det hvile ca. 20. Min. tilsæt evt. lidt lunken vand til det bliver smøre-venligt.

Smør ostemassen op i en top på det udstukne brød, og gratiner det i ovn, til det er let brunt, anret det på toppen af suppetallerkenen.

 

 

 

 







' '


Ostebrød: