Orangeruller med chokolademousse: 

 

 

Cannoli-ruller:  

 

100 g. melis
100 g. rørsukker

100 g appelsinsaft

100 g. usaltet smør

70 g mel

Smelt smørret ved svag varme og pisk alle ingredienser sammen med mikseren. Lad dejen hvile ½ time på køl.
Stryg dejen i ultra tynde cirkler med diameter på 6 cm. på bagepapir, bag den i 1 - 3 min. i 220°c varm ovn, (max 2 pr plade) Tag kagerne ud og rul dem omgående til ruller. Lad dem køle af.
 

 

 

Mousse au chokolade:

 

125 g. chokolade

15 g. cacao.
75 g. æg. hvider

75 g. florsukker

½ dl. moccamælk

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æg. hviderne stive med florsukker.
Bland cacao og iskaffe sammen med den smeltede chokolade, vend derefter forsigtigt de stive æg. hvider i. Sættes på køl.

 

Pynt:

 

Honning

ristede hakkede nødder

appelsiner 

Honning varmes op på en pande, heri ristes nøddekerner, afkøles og knuses.
Appelsiner skrælles og skæres i både el. skiver.

 

 

Anretning: 

 

 

Fyld en sprøjtepose med mousse og sprøjt moussen i rullerne. Serveres med appelsin og nøddepynt

 

 

feb 2004