Omelet en surprise:

Friske frugter

is creme
liqueur

På et ovalt fad anbringes en biskuitbund, af samme form son fadet.
Biskuitbunden belægges med forskellig frugter og parfumeres med liqueur.
På frugterne anrettes stift frossen iscreme. Det hele dækkes med et 1½ cm. tykt lag marengsmasse, formes ved hjælp af en paletkniv som en høj omelet, pyntes med samme masse, drysses med florsukker, og bages hurtigt
i meget varm ovn.

Marengs:

 

5 æg.hvider
175 g. florsukker

Æggehvider piskes med florsukker, indtil massen bliver stiv og fyldig

 

 

Biskuit masse:

 

5 æg. blommer
S æg.hvider

vanilje sukker

citronskal

Sukker og æggeblommer røres til skum. Tilsættes vanillie og citronskal. Derefter tilsættes den sigtede mel og de stiftpiskede æggehvider.
Massen bredes ud på bagepapir i passende tykkelse, og bages i god varm ovn.