Marineret scampi rejer med pure af ærter og blomkål og krydderurter

Scampi rejer

 

Marinade

citron

skalotteløg

salt, peber

olivenolie.

Pil rejerne og rist dem af på en varm pande med olivenolie.

Når rejerne er røde, lægger du dem direkte i marinaden og lader dem
ligge der, til du skal anrette.

 

 

Ærtepuré

skalotteløg

ærter

hvidvin

Sauter fint snittede skalotteløg i olie, tilsæt ærter og hvidvin. De
skal koge møre uden at blive armygrønne. Blend dem uden væde,
men gem væden. Det skal blive til en fin pure, smag til med salt og
peber.

 

 

Blomkålpuré

blomkål

fløde

Ordn bromkålen. gem en kvart til senere. Kog mør i fløde og blend
til tyk konsistens smag til med salt og peber, den skal kunne
anrettet som et æg.

 

 

Pynt

blomkål

radiser

Riv resten af blomkålen på mandolinjern og
kom i koldvand. Riv også radiser på mandolin jern.

 

 

Anretning

Træk ærtepure med en ske på tallerknen lav 2 til 3 æg med
blomkåls pureen og læg 3 rejer op ad. Pynt med blomkål og
radiser, slut med krydderurter.

   

 

Kirsten Enemark 08sep2011