Mandelrand med softice og frugter:

200 g mandelmel

200 g sukker
300 g æggehvide
overtræk chokolade
 

 

 

  

  

  

De fintrevne mandler (MANDELMEL), sukker og 100 g. æggehvider blandes til en grød og ristes i en gryde. Lad det køle lidt af. Derefter iblandes varsomt 200 g. stiftpiskede æggehvider. Blandingen fyldes en randform, der er smurt og drysset med melis. Bages i varmt vandbad i ovnen i ca. 45 min. ved 200°c.
Vendes ud og afkøles.

Den kolde (lune) rand pensles med chokolade og dekoreres med chokoladesnirkler.

 

Frugter: div.

Lage:

Vanilje

Sukker

Liqueur

vand.

Randen fyldes i midten med eksotiske frugter, marineret i liqueur, samt en let halv frossen honning parfait ice creme.

 

 

Honning Parfait:

1 dl. æg. blommer

1 dl. honning
3 dl. piskefløde
1 spsk. florsukker

Pisk fløden stiv.
Pisk ægblommerne florsukker og honningen tykt og skummende.
Vend det forsigtigt i den piskede skum. Sæt det i fryseren. Rør i det jævnligt, der må ikke blive for stift.