Kyllingebryst filet med krydder ravioli:

Kyllingebryst filet

25 g smør/olie
8 perleløg
100 g kantereller

-Sauce-
2 dl. hønsefond

l kvist timian

1 kvist persille

1 kvist estragon

20 g. smør

lidt maizena

-Ravioli -

200 g mel

salt

æg
spinatblade
persilleblade
estragonblade

100 g kyllingekød

salt/peber




 

Skyl og hak spinat, estragon og persillebladene godt. Bland mel, salt og krydderurterne med 2 sammenpiskede æggehvider og den ene æggeblomme, salt og peber. Ælt dejen godt igennem og stil den tildækket køligt en ½ time.

Hak kyllingekødet i food processeren/blenderen sammen med æggeblommen, salt og peber. Stil farsen køligt.

Rul dejen tyndt ud på et melet bord. Skær den i bredder og læg en teskefuld fars på hver. Læg en bredde over og tryk let til. Udstik hver ravioli med et rundt mål (ca. 5 cm.) Tryk kanterne godt sammen så farsen ikke løber ud. Stil dem køligt.

Kog bouillonen med timian, persille og estragon.

Krydr og brun kyllingebrystfileten med skindsiden nedad, steg dem næsten færdig ved svag varme, inden de vendes.

Blancher perleløgene og pil dem, rens forsigtigt kanterellerne helt rene og steg dem i lidt smør. Læg løgene ved kanterellerne og ryst dem med i smørret.

Sigt bouillonen og kog raviolien ca. 2 min. tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af.

Skær kyllingebrysterne i skrå skiver og læg dem på varme tallerkener, garner med kantereller og perleløg samt de kogte ravioli.

Sigt bouillonen, kog den op, jævn den let med maizena, og pisk smørret i lidt efter lidt, og fordel den på tallerkenen, efter bedste kunstneriske evne.