Klassisk Italiensk "Kogt Fløde"

Sær ovnen 135°c og stil en bradepande med vand i ovnen.

Karamelsauce:

1 ½ dl melis
3 -4 spsk. vand


 

Rør sukkeret i en middelvarm pande, til det er helt smeltet og lyse brunt.
Tag panden fra varmen og tilsæt kogende vand, rør hele tiden og lad det koge småt til saucen er jævn. Glaser 4 alu. cocotter, med karamelsaucen.

"Fløden":

 

½ dl. melis
1 dl. æg,hvide

2½ dl. piske fløde

vanilje sukker

 

 


friske bær.

Rør halvdelen af sukkeret med æggehviderne til sukkeret er helt opløst. Bland resten af sukkeret og vaniljen med fløden og varm det op til ca. 40 - 45°c. Rør fløden i æggehviderne.

Fordel blandingen i formene og stil dem i det forvarmede vandbad i ovnen.
Og bag dem i ca. 2 timer til blandingen er helt stivnet.

Løsn dem i kanten og vend dem ud på en tallerken, lige før serveringen, og pynt med friske bær.