Kiwi sorbet med brombær sauce:

Sorbet:

5 kiwi frugter

1 banan
1½ dl. appelsinsaft
1 spsk. florsukker
1 æg.hvide.

Skræl frugterne og skær dem i mindre stykker. Blend dem med appelsinsaften og florsukkeret. Hæld frugtmosen i en form og stil den på frys Tag frugtmassen ud, når konsistensen er grødet.
Pisk æggehviden stiv og tilsæt florsukkeret vend det i frugt massen, og frys det stift.

 

 

Kagevaffel:

50 g. smør

40 g. melis

½ vanilje

60 g mel
1 æg.hvide

Rør smør, sukker og vaniljekorn godt. Tilsæt melet, pisk æggehviden stiv, og bland den i dejen.
Beklæd en plade med bagepapir, og tegn 3 - 4 cirkler. Bred dejen tyndt ud i cirklerne og bag kagerne lysebrune v. 225° c, 4 - 6 min. Lad dem køle helt af.
 

 

 

Brombær:

 

200 g. brombær

evt. sukker

Varm brombærrene lidt op, mos dem let.

Anretning:

 

Form sorbeten til kugler med en ske, serveres på en bund af brombær, med kage til.