Frølår med Gazpacho

12 stk. frølår

2 æg

mel

rasp

olie

3 cocktail tomater

Del frølåret. og skær kødet i den ende, hvor det er tyndest fri fra benet og fold det ned over den tykke ende. Rens benet, så det er helt hvidt. Paner lårene i mel, æg og rasp og steg dem i hed olie ca. 3-4 min.


 

Gazpacho

 

100 g tomater

1 tsk. melis

1 spsk. hvidvinseddike

3 spsk. olivenolie

2-3 dråber tabasco

Flå tomaterne. Kør alle ingredienserne på blenderen, passer gennem en fin sigte og smag til med salt og peber, evt. tabasco.

 

 

 

Salsa:

 

½ rødløg

1 flået tomat

1 avocado

mynte

kørvel

salt

pebermølle

Skær rødløg, tomat og avocado i små tern, vend dem forsigtigt sammen med limesaften og strimler af mynteblade.

Smag til med salt og peber

Brød:

10 g gær

1 dl kærnemælk

2 dl. vand

salt

Anretning:

På midten af en kold tallerken anrettes et tårn af salsa med kørveldusk på toppen ,hæld gazpacho-suppen omkring og de flåede tomater, placer til sidst de varme stegte frølår, og server straks.