Fasanbryst foie gras :

Fasaner, 1 bryst pr. prs.

olie
pastinak

bacon

ingefær
løg

rosmarin

citron

Fasanerne flækkes, rygbenet fjernes. brysterno brunes I 000 . tilsæt den rensede fint skåret pastinak. bacontern Jdt Ingefær. ot fint hakket løg . rosemarin & lidt citronskal. sauter det godt af . tilsæt Ddt vand/fond. Lad dot snurro under låg 20 mio.l ovn.
 

Grøntsag's Papillot:

 

rødløg

selleri

gulerod

smør

Blancher stykker af friske grøntsager. (ens i størrelsen) pakket i portionspakke i bagepapir med en klat smør og lidt salt. Bages ca. 20 min. i ovn.
 

 

 

Pommes Duchesse reder:

 

½ kg. kartofler

3æg
100 g. smør

Kartoflerne skrælles og koges hurtigt i vand uden salt afdampes og purees. tilsæt smør og æggeblommer . smag til med salt og peber.
Sprøjtes ud på smurt bage papir som reder. pensles med æg og bages 8
- 10 min. i ovn. Ved anretning fyldes med fasan hachis:

Fasan hachis.

 

portvin
maizena
fois gras

salt
peber

Kødet fra lårene hakkes fin. sauteres med fint hakket løg i lidt olie, tilsæt vand/fond, lad det koge mørt, smag til med salt og peber evt. rosmarin. Jævnes lidt med maizena. Og anrettes i duchess rederne.


 

Anretning:

Sigt fonden. og indkog til passende mængde, jævn med maizena, tilsæt lidt portvin. tilsæt foie gras . derefter må saucen ikke koge, smag til med salt og peber.