Bruschetta med oliventapende og Crostine.(ristet brød i tynde skriver)

Bruschetta m Oliventapenade:

250 gr. Sorte oliven u sten,

100 gr, skyllede capers,

3-4 ansjoser,

2 fed hvidløg,

4-5 spsk olivenolie

skiver brød

Hak det hele i hurtighakkeren og tilsæt olie lidt af gangen.

 

Kom det på Brød der er skåret i skriver og bagt sprøde i ovn med
oliven olie på.

 

 

Crostine :

flute

hvidløgsolie

primadonna ost

parmesan

Skær flute i tynde skiver og

kom olivenolie på nogle af dem,

andre kommer du hvidløgsoIie på,

andre prima donna ost,

og nogle med parmesan.

 

Kom dem i ovnen ca. ti min før servering og ha forskellig pynt klar. Fri
opgave. Bare cristinierne er sprøde og varme til servering.

 

 

Kirsten Enemark

apr 2012