Broccoli creme suppe med rejer og chili:

2 stk. broccoli

Pil selv rejer

l chili

1 agurk

Creme fraiche
Olivenolie

 

Brød

Smør

Broccolien skylles og skæres i mindre stykker, de groveste stokke fjernes.

En gryde med rigeligt vand tilsat rigeligt salt bringes i kog.

Pil rejerne, skræl agurken og fjern kernerne, skær den i fine tern, flæk chilien fjern kerner og skær den fint, bland rejer, chili og agurk med en smule olie og lad det trække.

10 min før servering koges broccolien i det spilkogende vand ca. 6 min. til den er godt aldente, derefter blendes den med lidt af kogevandet + ½ grøntsags terning tit en tilpas tykkelse, tilsæt derefter salt og peber.

Lige fer serveringen tilsættes en sk. Creme fraicbe.

Serveres i dybe tallerkner, ved anretning placeres en skefuld af reje-agurk-chili olien i midten.

Spis evt. brød til.

 

 

 

9 sep 2010