Beuf  Stroganoff

600 g oksemørbrad

Oksemørbraden afpareres, skæres i skiver og derefter i strimler på 4 x 1 cm. læg det til side.
 

champignons

Ordn champignons , skyld dem hurtigt, tør dem.

 

   

 

Grundsaucen:

 

olie

150 g bacon

hakket løg

tomatpuré

pakrika

salt

peber

 

Sauter det fint hakkede løg samt det fint skåret bacontern i lidt olie i en gryde, så det steger langsomt, bacon skal have lov til at smelte fedet fra.

Når løg er glasklare og bacon affedet, tilsættes paprica, samt mel til det har opsuge fedet, bages godt af , tilsæt fond (vand og oskar ) lad saucen koge glat. Må gerne være lidt tyk.

 

creme fraiche

 

pynt:

bacon

persille

 

På en hed pande steges kødstrimlerne, ikke for mange af gangen, ca. 2 a 3 min., tilsættes saucen, efter kødet steges champignons på samme måde, tilsættes saucen, som nu varmes godt igennem, smages til med salt, peber samt creme fraiche 38%