Berberi Andebryst

2-3 andebryster

1 bage kartoffel

1 gulerod

1 squash
kålrabi
creme fraiche 38%

smør

1 mango frugt

3 abricoser
3 dadler
 

Andebrystet klargøres til stegning. ris skindsiden.

Kartofler, gulerod, squash, og kålrabi skrælles og renses, skæres i ens tynde- tynde strimler, og sauteres på pande, til de er møre, dog med lidt bid i.


Før serveringen tilsættes lidt creme fraiche  samt salt og peber.

Mangofrugten skrælles, og skæres i kvadrater, dadlerne afskindes og udstenes. og flækkes. Abricoserne halveres, chillien flækkes og kornene fjernes.

Brun andebrystet kun på skindsiden,
steg det i 200°c varm" ovn ca. 14/15 min. lad det trække, ca. 10 min.

Sving abricoserne og dadler i stege fonden fra andebrystet et par min. tilsæt mango- frugterne, smag til med fint snittet chilli.

Anret på varme tallerkener, trancher brystet, og garner med frugter og rodfrugter.