Bagt kokoscreme med lun frugtcompot:

Kokoscreme:

1 kokosnød
¼ l kokosmælk
¼ l piskefløde

½ vaniljestang

2 hele æg
2 æg.blommer

Knæk kokosnødden, udtag kødet, fjern den brune skal. Riv det hvide fint, på råkostjernet.
Kom kokosmælk, fløde og det revne kokosnød i en gryde og bring det i kog. Lad blandingen simre under låg på svag varme i små 12 min.

Imens piskes sukker, æggeblommer og hele æg sammen til en hvid skummende masse, tilsæt også marven af vaniljestangen.

 

Leger suppen med æg.massen forsigtigt over svagt blus, pisk hele tiden til den begynder at tykne.

 

Hæld massen i ildfaste forme/kopper/alubægre. Disse bages ved svag varme i en 150°c varm ovn i godt 15 - 20 min.

Tages ud og køles af.

Den bagte creme spises med gode syltede bør og frugter:

 

 

Frugtcompot:

 

Blandet. Bær

1 spsk. Vand

50 g. Sukker

Jordbær sirup

Drys 1 spsk. melis på en pande, tilsæt vand således det knap opsuger sukkeret, kog en sirup af dette, tilsæt de friske/frosne bær. Sving dem forsigtigt i siruppen, smag til med lidt frugt sirup.