Grillede tigerrejer med Pico del Gallo tomat salsa New Mexico.

Tigerrejer

Tigerrejerne pilles og renses, beregn 4-5 pr pers til en forret.

   

Marinade

 

chili

rørsukker

koriander + lidt grønne urter

karry, salt

olivenolie

Marinaden røres ammen, og rejerne marineres deri i ca. 1 time.

 

Rejerne ristes/steges på kogepladen eller i ovn et par minutter evt i en cazuela.

 

 

Tomatsalsa

 

rødløg

hvidløg

korianderblade

rød chili

forskellige farvede tomater

salt

olivenolie

 

Rødløg, hvidløg, krydderurter hakkes fint, blandes med småtskårne tomater, olivenolie, lidt salt. Trækker ½ time.

 

 

Dressing 1: Pure af sød peber

 

Røde peberfrugter

tomater

Pebre og tomater, skåret i småstykker, koges i lidt vand, blendes med lidt salt og olie, og passeres evt. gennem en sigte.
 

Dressing 2: Karry

 

karry

sennep

honning

Karry, sennep og honning røres sammen med lidt olie.

   

 

Anretning:

 

Rejerne lægges på tomatsalsaen og omkranses af de 2 dressinger.

   
 

13 januar 2011