Soufflé Maison Cherry Heering:

50 g. smør
50 g. melis
50 g. mel
5 æg. blommer

1 st. Vanilje

5 helt rene æghvider
5 - 6 makroner

Cherry Heering

Florsukker.
 

Fløden koges op med sukkeret og vaniljen. Smørret smeltes og bages op med melet, og heri hældes fløden lidt af gangen. Opbagningen ristes godt af.


Æggeblommerne tilsættes lidt efter lidt. Bland de knuste udblødte makroner i, og tilsæt derefter de stiftpiskede æggehvider.
.

Fyld den i forme, der skal være indsmurt med smør, og drysset med melis.

De bages ved jævn varme ca.200°c i ca. 12 min.

Ved servering drysses de med florsukker. og serveres straks.

Makronerne udblødes i Cherry Heering.

 

 

 

 

Husk: Gæsterne skal vente på souffleen

 

 

 

 






-- :h1.~ ~~..~~A4-