Søllerød Panna Cotta caviar ”en surprise”

 

 

Panna cotta.

200 g jordskokker

10 g. smør

165 g. sødmælk

55 g. piskefløde

 

1 langusterhale

100 g.  stenbider rogn

2 bl. gelatine.

Pynt med flyve fiske rogn

 

 

Jordskokker, smør, mælk og fløde koges op og småsimrer under låg til jordskokkerne er møre.

Smag til med salt

Den udblødte gelatine smeltes i og væsken og det hele blendes og sigtes gennem en fin trådsigte. Purren sprøjtes i bunden af et glas og afkøles.

 

Langusterhalerne koges i vand med salt i 8 min.

Afkøles i is vand og tages ud af skallen.

Hakkes groft krydres med salt, lidt melis og citronsaft.

Kødet fordeles i hvert glas, der til sidst dækkes med et låg af frisk stenbider rogn, pynt med flyvefiske rogn.

 

14apr2011