Panna cotta med lune bær:

½ l. Ø.Piskefløde

1 Vanilliestang

4 spsk. melis
3½ blad gelatine

Alu forme.


 

   

  

 

Flæk vanilliestangen og skrab kornene ud.
Kom fløden i gryden sammen med vanilliestang og korn. Varm blandingen op til kogepunktet.
Og lad det stå og trække ca. 25 min.
Fjern vanilliestangen.
Tilsæt sukkeret og varm fløden op til kogepunktet igen.
Tag gryden af lad den afkøle et par min. Tilsæt den udblødte gelatine, fri for væde, rør godt rundt til gelatinen er opblødt.


Skyl couvert form i koldt vand, og sigt Panna cotta massen op i. Dæk den med film, og sæt den i køleskab.

Når Panna Cottane er stivnet, slås den ud af formen, anrettes på en kold tallerken, garneret med de varme bær rundt op pynt med citronmelisse

Varme Bær:

 

Friske frugter

Bær el. lign.

 

  

Citron melisse

 

På en pande 2 spsk. vand og 2 spsk melis, opløses under varme de friske frugte svinges heri.