Mazarin med ingefær-råcreme og grape +  passionsfrugt:

50 g.marcipan

50 g. melis

2æg
50 g. smør

1 spsk. mel

 

2 grape frugt

4 stk. passionsfrugt

1½ spsk. melis

Riv marcipanen, og rør den med sukker hvidt og luftigt med æggene. Rør blødt smør og mel i og fordel dejen i godt smurte portionsforme. Bag dem I 200°c. varm ovn i ca. 20 min.

 

 

Skær blodgrapen fri for skræl. Skær fileter ud mellem de hvide lammeller over en dyb tallerken Hæld grape saften og passionsfrugterne i en kasserolle. Bland  passionsfrugterne og grapesaften, og kog det med lidt sukker til en let sirup.

 

Slå de færdigbagte mazariner ud af formene og overhæld dem med dan kogende saft. Afkøles let ved rum temperatur.

Creme:

 

4 æg.blommer

2 spsk. melis

frisk Ingefær

1 dl. stiftpisket æggehvide
 

Pisk æggeblommerne lyse med sukkeret og lidt revet Ingefær. Vend dem i den stiftpiskede fløde.