Indbagt andebryst på mandarin leje:

2 andebryster

cognac

mandarinliquer

2 a 3 mandariner

butterdej
æg

   

salat

mandariner

hasselkærner

Soigner andebrysterne, rids skindsiden fint. Steg andebrysterne langsomt, i olie på en pande, ca. 5 min. på skindsiden og 2 min. på den anden. Læg de varme bryster i en marinade af ligner og cognac. Sammen med fileter af 2 mandariner.
Lad den trække til det bliver koldt. (minimum)

Når marineringen er slut indrulles mandarin & andebrysterne i butterdej, stryges med æg. Og bages ved kraftig varme i ca. 15 min. Lad det hvile et par min. Trancher andebrysterne og anret dem på et leje af salat, mandarinfileter og hakkede hasselnødder.

Deglacer stegepande fra andebrysterne med resten af marinaden og reducer til den er jævn. Draper fonden rundt om salat lejet.