Fyldte pandekager

Fyld:  

2 kyllinge bryster

svampe

bambus skud

hvidvin

kyllingefond

citron

persille

 

100 g smør

Carry pulver

75 g. hvedemel

¼ dl. piske

kyllingefond

pergament

Damp kyllingebrysterne i ½ hvidvin ½ vand med 1 kyllingefond terning under pergament i ca. 6 min.. Lad det trække til det er koldt. Gem fonden.

 

Rens og skyl svampene, skær dem i tynde skiver, rist dem på en meget varm pande til de får farve, smag til med salt og lidt citronsaft.

 

Skær bambusskud i fine tern.

 

Smelt smørret, brænd carryen af, bag det godt igennem med mel

Tilsæt fonden fra kyllingerne, svampe, evt. lidt vand og slut med fløden. Lad retten simre ca. 10 min under jævnlig omrøring.

Hæld det i en flad bakke og lad det afkøle under pergament.

 

 

 

 

Pandekager:

100 g mel

lidt salt

5 æg

125 g kogende smør

revet skal af ½ citron

3dl. sødmælk

2 dl. øl

Bag pandekagerne.

 

Langlæg pandekagerne, smør dem med carrycremen, fordel fyldet på pandekagerne, læg dem sammen eller rul dem forsigtigt sammen læg dem på/ i fad eller bradepande på bagepapir.

 

Varm dem lige før servering.