Fårefilet i fedtnet med dampet bulgur:

Fåre filet:

Svinenet

olivenolie

koriander

persille

estragon

kørvel

salt

peber

Pensel kødet let med olie og drys med koriander, salt og peber. Fold svinenettet ud og placer ½ af de istandsatte krydderurter her, læg fåre fileten over og krydder med salt og pebermøIIe, og dæk med resten af krydderurterne.

Luk svine-nettet om kødet og brun det på en pande.
Stil dem I en 200 °c varm ovn i ca 15 min..
 

Sauce:

 

2 skalotteløg
frisk basilikum
smør
balsamico
vand + oskar

salt
peber
 

TIl saucen hak skalotteløg og baslikum fint, sauteres i smør. Tilsæt balsamico og kog ind til 1/3, tilsæt vand og smag til med oskar [eller 3 dl god kalvefond] kog godt igennem og smag til med peber evt salt
 

 

 

Svampe:

 

Rørhat svamp udblødt
1 skalotteløg

salt
peber
Evt: lidt portvin

Snit de udblødte rørhatte og sauter dem i smør med fint fint hakket skalotteløg: Smagt til med salt og peber.
 

Bulgur:[knust hvedekornJ

2 dl bulgur

½ hakket løg

vand

smør
salt

peber

Sauter et ½ hakket løg i smør, tilsæt 2 dl grov bulgur og en pris salt, lad det opsuge fedtstoffet, tilsæt 4 dl vand og  lad det koge igennem, skru ned for varmen og lad det små simre 10 til 12 min. slå det løs med en gaffel, smag til med salt og krydderier.






"--