Arizona Ris-majskage-porto bello svamp med lun tomatsalsa - blodappelsein/grenadinebouillon

4 pers

 

Arizona Ris

1 kop kogte ris, gerne med vilde ris

majs fra 1 frisk kolbe

1 æg

1 knsp bagepulver

2spsk smeltet smør

1 tsk hakket frisk koriander

Alt røres sammen og smages til med salt. Tilsæt den fint hakkede korianderen.

Denne masse hviler i 15 min. bages derefter i en blinispande eller en lille pandekagepande med lidt olie på.

 

 

 

Bagt tomatsalsa

 

Tomater

hvidløg

Friske tomater skæres i kvarte presses let fri for noget af tomatsaften.Tilsættes hvidløg. Kommes i en bradepande med lidt olie, salt og stilles ovn ved 180 °C i 30 min. Tages ud hakkes groft og blandes med hakket koriander.

 

 

Portobello svampe

 

1 stk svamp pr. pers

olie

estragon

mynte

lakridspulver

 

svampene renses for stilk og brune lameller, og skæres i kvarte og marineres  10 min i lidt olie med lidt lakridspulver og hakket estragon og mynte.

Derefter steges de på en tør meget varm pande.

 

 

Blodappelsin-grenadine bouillon

 

1 dl blodappelsinsaft

1 dl grenadine

1 knsp rød karry

2 spsk smør

saft, grenadine og karry koges sammen og 2 min efter piskes 2spsk smør heri.

   

 


 

 

 

13 januar 2011